Sanderusstraat 13, 2018 Antwerpen

Renovated town house

This renovated town house in the neighbourhood of the old court house is characterised by a traditional floor plan with an entrance hall, cloakroom, toilet, spacious living room and adjoining kitchen.

There is a bathroom with bath, toilet and wash basin on the 1st intermediate floor and 2 bedrooms on the 1st floor.

On the 2nd intermediate floor, there is a bathroom with a shower, toilet and wash basin and 2 more bedrooms on the 2nd floor.

The attic with dormer windows provides space for 2 bedrooms and a storage area.

The central heating installation (natural gas) is located in the basement, which also provides space for a washing/ironing area and extensive storage.

There is a city park behind the house.

The house is currently rented.


Back to list