Onze diensten

Onze activiteit beslaat grossomodo 2 domeinen:

  • enerzijds de verhuur van autostandplaatsen in gemeenschappelijke garages,
  • anderzijds de verhuur van woonruimtes.

Onze eigendommen bevinden zich in de Antwerpse binnenstad, wat het ons mogelijk maakt om de panden van kortbij op te volgen en een nauwe band met ons cliënteel op te bouwen. Het gevarieerde karakter van onze eigendommen zorgt er voor dat wij eveneens in verschillende prijsklassen woonruimte kunnen aanbieden.

De kernactiviteit ligt bij de verhuring van het eigen patrimonium in het Antwerpse. Op gezette tijden renoveren wij onze eigendommen of (her-)ontwikkelen wij een pand uit onze portefeuille. Hierbij gaan we op zoek naar een optimale ruimtelijke en economische bestemming van het pand, maximaal inspelend op de behoeften van de buurt en het potentiële cliënteel.

Bij de realisatie van renovaties of nieuwbouwprojecten doen wij uitsluitend een beroep op  erkende architectenbureaus, ingenieurs  en aannemingsbedrijven die garant kunnen staan voor een degelijke uitvoeringskwaliteit.

Wij blijven bewust  een bescheiden speler op de vastgoedmarkt en gaan gericht in op een uitbreiding van ons patrimonium. Aangezien wij zelf geen makelaarsstatuut hebben , doen wij voor de bemiddeling bij verhuur  desgevallend een beroep op erkende makelaarskantoren met BIV –erkenningsnummer. Voor het opstellen van certificaten ivm. energie-en isolatiestudies werken wij samen met  gecertifeerde studiebureaus.

 

Belangstelling?

Hebt u belangstelling om één van onze eigendommen te huren of meent u op een constructieve manier met ons te kunnen samenwerken, neem dan gerust contact op.